IZAYA SUSHI

IZAYA SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Izaya Sushi. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 21:18 De crunchy chicken rol is echt verslavend. Super lekker! De andere rollen zijn ook altijd top, dit is echt de beste sushi van de omgeving!
17 sep 2022 om 19:21 De sushi was heerlijk. Bezorging prima.
17 sep 2022 om 9:32 Opnieuw lekkere sushi, zoals ik gewend ben! Bezorging duurde wat langer, maar alles was nog warm!
16 sep 2022 om 22:12 Echt een aanrader! Super lekkere sushi
9 sep 2022 om 10:51 Ik heb niet alles gekregen van wat ik besteld en betaald heb. De vegetarisch loempia zat er niet bij. Ik had gisteravond al wel een mail teruggestuurd, maar nog geen reactie gehad hierover.
6 sep 2022 om 19:07 Lekker en snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!
5 sep 2022 om 9:10 Eten was heerlijk. Bezorgtijd duurde iets langer dan aangegeven maar ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling iets vertraging had opgelopen.
26 aug 2022 om 23:20 Super lekkere sushi en pokebowl ik ben niet anders gewend spontane medewerkers.
25 aug 2022 om 21:16 Heerlijk! En volgens opgegeven tijd bezorgd
24 aug 2022 om 21:02 De sushi zat op z’n kop in de tas. Maar de smaak is altijd top!
23 aug 2022 om 20:46 Super lekkere sushi, alleen was de bestelling misgegaan. Kregen sushi die verkeerd gemaakt was en miste wat stukjes, gebeld en zonder problemen de bestelling goed nageleverd. Sushi was alleen wel een stuk kleiner dan eerdere bezorgingen.
21 aug 2022 om 10:05 Heerlijke verse sushi zoals ik van ze gewend ben. De bezorging verliep zeer vriendelijk en netjes. Waren er snel.